UnetWay

Вся наша команда профессионалов,
весь наш профессионализм и многолетний
опыт для достижения успеха в бизнесе и
творчестве, для Вас!

С Уважением команда UnetWay.

 
Phone UnetWay
+38 (050) 019-59-33
+38 (050) 019-59-33

 

Як пришвидшити нарощування нігтів?

Звичайно, це питання цікавить майстрів манікюру. Чим швидше вони працюватимуть, тим більше зароблять. Але і для їхніх клієнток це не абищо за значенням. Вони так само мусять кожні три-п’ять тижнів витрачати декілька годин у свій вільний час на салон. Це велика розкіш в сучасному перевантаженому справами світі. Гелеві тіпси для нарощування нігтів — неймовірно крута альтернатива звичайному моделюванню за допомогою гелю.

 

Чим гелеві тіпси для нарощування відрізняються від звичайних накладних нігтів?

 

Головна відмінність — матеріал. Тіпси зроблені зі спеціального моделюючого гелю. Він тонкий, міцний і водночас по-природному гнучкий. За цими ознаками гелеві тіпси для нарощування нігтів аналогічні нарощеним у звичайний спосіб.

Другий момент — форма. Зворотна сторона повторює природні вигини і акуратно прилягає до нігтя. На вибір пропонується декілька варіантів оформлення вільного краю:

  • овал;
  • квадрат;
  • мигдаль;
  • “балерина”;
  • “стилет”.

Це найбільш замовлювана класика.

Саме нарощування відбувається за наступним алгоритмом. Спочатку — обробка нігтьової пластини та кутикули. Потів нанесення та сушіння основи. Краплинка бази також наноситься на внутрішню поверхню тіпси, після цього вона розмішується на нігті та сушиться. Далі потрібно підрівняти форму та нанести гель-лак.

Купити гелеві тіпси для нарощування нігтів гарної якості пропонує RichHills

 

Інтернет-магазин розробив власний бренд продукції для манікюру. Ознайомитися з їхніми гелевими тіпсами для нарощування нігтів можна на власному сайті продавця.