UnetWay

Вся наша команда профессионалов,
весь наш профессионализм и многолетний
опыт для достижения успеха в бизнесе и
творчестве, для Вас!

С Уважением команда UnetWay.

 
Phone UnetWay
+38 (050) 019-59-33
+38 (050) 019-59-33

 

Жироспалюючі таблетки для покращення фізичної форми

У кожної людини своя будова тіла. Буває так, що атлет має чудові показники сили і витривалості. М’язи наче є, але вони ховаються під відчутним шаром жирової тканини. При цьому скинути зайві сантиметри вкрай важко. На допомогу прийдуть жироспалюючі таблетки. Інтернет-магазин Farma Market, наприклад, пропонує великий вибір якісних препаратів від перевірених виробників.

Жироспалюючі таблетки (жироспалювачі) — це харчові добавки, які часто використовуються для сприяння схудненню. Вони можуть діяти через різні механізми, які впливають на метаболізм, апетит або термогенез. Ось основні види жироспалювачів та їхні механізми дії:

  • Термогенні жироспалювачі підвищують температуру тіла, що збільшує витрати калорій і прискорює обмін речовин. Кофеїн, зелений чай, екстракт гуарани, капсаїцин (знаходиться в гострому перці) — часті інгредієнти таких препаратів.
  • Супресанти апетиту зменшують апетит, що допомагає споживати менше калорій. Це такі речовини, як глюкоманнан, екстракт гарцинії камбоджійської, фенілаланін.
  • Блокатори вуглеводів зменшують всмоктування вуглеводів в кишківнику, що знижує кількість калорій, які потрапляють в організм. До них відносяться екстракт білої квасолі, фазеоламин.
  • Блокатори жирів зменшують всмоктування ліпідів в кишківнику. Приклади сполук — орлістат, хітозан.
  • Жироспалюючі таблетки, що стимулюють метаболізм, прискорюють обмін речовин Це допомагає спалювати більше калорій навіть у стані спокою. Таким чином діють L-карнітин, CLA (кон'югована лінолева кислота).
  • Гормональні регулятори впливають на гормональний баланс, що може сприяти схудненню. Приклади інгредієнтів — дегідроепіандростерон (DHEA), 7-кето DHEA.

Перед тим, як купити жироспалюючі таблетки, обов’язково проконсультуйтесь з фахівцями.